Този сайт използва „Бисквитки“.
Те ни помагат да подобрим нашите услуги.
> предимства > технология

„УМНИТЕ“
КАПСУЛИ LICAPS™

СТЪПКА ПО СТЪПКА

Разработена като резултат от дългогодишен опит и задълбочени проучвания, технологията за капсулиране LICAPS™ на Capsugel е уникална по своите характеристика. Всяка стъпка от производствения процес е гаранция за сигурността, ефективността и високото качество на продуктите.

ЕТАП 1:
ТЕЧНИТЕ ФОРМУЛИ
БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ

Човешкото тяло усвоява течностите многократно по-бързо, отколкото твърдите вещества. Влагайки течни съставки в нашите продукти, ние постигаме максимално усвояване и значително по-бърз ефект.

ДЕЙСТВИЕ

Проведените лабораторни тестове показват, че организмът усвоява до над 90% от веществата в LICAPS™. Това е с около 35% повече, отколкото ако те са във вид на таблетки.

ОЦЕНКА НА БИОНАЛИЧНОСТТА ПРИ РАЗЛИЧНИ ЛЕКАРСТВЕНИ ФОРМИ

68,6% 77% 92,4%
Прахови
форми
Разтворими
във вода
Течност
в LICAPS™

ЕТАП 2:
АЗОТНОТО МЕХУРЧЕ
ЧИСТИ И СВЕЖИ СЪСТАВКИ

То запазва активните вещества стабилни вътре в капсулата. Благодарение на това в продуктите ни не се влагат консерванти, а съставките остават чисти и свежи.

ЕТАП 3:
ВАКУУМНОТО ЗАПЕЧАТВАНЕ
МАКСИМАЛНА БИОАКТИВНОСТ

Съставките нямат досег с кислород и влага и биологичната им активност е максимално запазена. По този начин продуктите ни са 100% ефективни през целия им срок на годност.

DUOCAP™
ЕВОЛЮЦИЯТА В КАПСУЛИРАНЕТО

Технологията DUOCAP™ позволява запечатването на две капсули една в друга. Използва се за производството на специални продукти, каквито са пробиотиците например. Освен всички предимства на LICAPS™ тя осигурява и най-високото ниво на защита и значително повишава ефективността.

ДВОЙНАТА КАПСУЛА

КОМБИНИРАНЕ НА РАЗНОРОДНИ СЪСТАВКИ

В DUOCAP™ могат да се влагат съставки, които иначе не могат да бъдат смесвани

ДВОЙНА
ЗАЩИТА

Двете капсули представляват двойна защитна стена, която предпазва съставките от външни влияния. Продуктите в DUOCAP™ нямат специални изисквания за съхранение

ДВУЕТАПНО
ОСВОБОЖДАВАНЕ

Разтварянето на капсулите DUOCAP™ е на два етапа – първата в стомаха, а втората в червата – което осигурява таргетирано доставяне на съставките в тялото

DUOCAP™ and LICAPS™ & logo are trademarks of Lonza or its affiliates